百家乐技巧

成人英语三级 选课中心 APP下载
当前位置: 百家乐技巧 > 成人英语三级 > 成人英语三级考试题库 > 成人英语三级模拟试题 > 2019年学位英语考试词汇语法基础练习及答案六

2019年学位英语考试词汇语法基础练习及答案六

考试动态短信提醒

成人英语三级报名、考试、查分时间、免费短信提醒

地区

点击获取验证 立即预约

请输入下面的图形验证码

提交验证

发布时间:2019年10月31日 13:49:05 来源:环球网校 点击量:

【摘要】2019下半年成人英语三级考试马上就要开始了,为使广大考生高效的备考学位英语考试,做好备考工作,环球网校小编整理2019年学位英语考试词汇语法基础练习及答案六,希望对大家有所帮助。

相关推荐:百家乐技巧2019年学位英语考试词汇语法基础练习及答案汇总

2019年学位英语考试词汇语法基础练习及答案六

百家乐技巧1. We don‘t need air conditioning, ______.

A. nor can we afford it

百家乐技巧B。 neither canafford it

C。 nor we can afford it

D. neither wecan afford it

答案:A

2。 Could you find someone ______?

A. for me to play tennis with

B. play tennis with

C. for me to play tennis

D. play tennis

答案:A

3. “You are too self-centered. It‘s hightime you ______ that you are not the most important person in the world,” Edgarsaid to his boss angrily.

A. realized

B.have realized

C。 realize

D. should realize

答案:A

4. The government cannot operateeffectively ______ it is free from such interference.

A. so long as

B.so that

C。 unless

D. because

答案:C

5。 If I had remembered ______ the window, the thief would not have got in。

百家乐技巧A. to close

B。closing

百家乐技巧C。 to haveclosed

D. having closed

答案:A

6。In Britain, the best season of the yearis probably ______ spring。

A. later

B.latter

C. last

D。 late

答案:D

7.If it ______ tomorrow, the basketballmatch has to be canceled.

A. rain

B.rains

C. rained

D。 will rain

答案:B

8.______ Pacific Ocean is??very large sea to the west of North and SouthAmerica, and to the east of Asia and Australia.

A。The; a

B.A; the

C。 The; the

D. A; a

答案:A

9.Neither his fellow workers nor Todhimself ______ to the solution put forward by the employer

A. agree

B。agrees

C。 agreeing

D。 to agree

答案:B

10.If only I ______ hard in the past fewmonths! But I didn‘t work hard enough and failed the maths examination.

A. work

B.worked

C. have worked

D. had worked

答案:D

11. We ' re late. I expect the film _____ by the time we get to the cinema.

A. had already started

B. have already started

C. will already have started

D. D. have already been started

答案:C

12. Mary _____ in the garden when it began to rain.

A。 was walking

B. walked

C. walking

D. had walked

答案:A

13. When the mixture ________, it will give off a powerful force.

百家乐技巧A。 will heat

B. will be heated

C。 is heated

D. has heated

答案:C

14。 English ____ in a new way at my college in the past few years。

A. has been teaching

百家乐技巧B. was being taught

C。 has been taught

D. had been taught

答案:C

15。Smith is to study medicine as soon as he _______ military services。

A。 will finish

B. has finished

C。 finish

D. would finish

答案:B

16。 Please be sure to telephone me the next time you ______。

A。 will come

B。 would come

C. shall come

D。 come

答案:D

17. All the machines _____ by the end of the following week.

A. were repaired

B. will be paid

C. have been repaired

D. will have been repaired

答案:D

百家乐技巧18. When I got to the top of the mountain, the sun _______.

A。 shone

B. shines

C. has shone

百家乐技巧D. was shining

答案:D

19. Return the book immediately to the library as soon as you ______ with it.

A. finish

B. are finished

C. have finished

D。 are finishing

答案:A

20. Let ' s go to the cinema tonight. I _____ for you at the gate.

A。 wait

B. are finished

C。 have finished

D。 are finishing

答案:B

2019年成人英语三级考试时间各省安排在11月,为避免错过报考和考试,考生可 免费预约短信提醒服务,届时环球网校会短信通知您报考及参加考试!

好资料不嫌多!更多精华备考资料,点击下方按钮,免费获取吧!

分享到: 编辑:秦艳

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-环球网校官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部
澳门金沙百家乐 在线玩百家乐 网上百家乐网站 百家乐官方网站 百家乐网址大全 pk10官网 澳门真人百家乐 澳门赌场百家乐 澳门赌场百家乐 澳门百家乐玩法