百家乐技巧

公共英语 选课中心 APP下载
当前位置: 百家乐技巧 > 公共英语 > 公共英语备考资料 > 2020年公共英语二级阅读理解试题三

2020年公共英语二级阅读理解试题三

考试动态短信提醒

公共英语报名、考试、查分时间、免费短信提醒

地区

点击获取验证 立即预约

请输入下面的图形验证码

提交验证

发布时间:2019年11月24日 08:11:00 来源:环球网校 点击量:

【摘要】小编给大家带来2020年公共英语二级阅读理解试题三,希望对大家有所帮助。加入环球网校有专业的老师为您解答问题,还可以和考友一起交流!

Passage 1

I work with Volunteers for Wildlife,a rescue and education organization at Bailey Arboretum in Locust Valley.Trying to help injured,displaced or sick creatures can be heartbreaking;survival is never certain.However,when it works,it is simply beautiful.

I got a rescue call from a woman in Muttontown。She had found a young owl(猫头鹰) on the ground。When I arrived,I saw a 2-to 3-week-old owl。It had already been placed in a carrier for safety。

百家乐技巧I examined the chick(雏鸟) and it seemed fine。If I could locate the nest,I might have been able to put it back,but no luck。My next work was to construct a nest and anchor it in a tree。

The homeowner was very helpful.A wire basket was found.I put some pine branches into the basket to make this nest safe and comfortable.I placed the chick in the nest,and it quickly calmed down.

Now all that was needed were the parents,but they were absent.I gave the homeowner a recording of the hunger screams of owl chicks.These advertise the presence of chicks to adults;they might also encourage our chick to start calling as well.I gave the owner as much information as possible and headed home to see what news the night might bring.

A nervous night to be sure,but sometimes the spirits of nature smile on us all!The homeowner called to say that the parents had responded to the recordings。I drove over and saw the chick in the nest looking healthy and active。And it was accompanied in the nest by the greatest sight of all — LUNCH!The parents had done their duty and would probably continue to do so。

1.What is unavoidable in the author’s rescue work according to paragraph 1?

A.Efforts made in vain.

B.Getting injured in his work.

C。Feeling uncertain about his future。

D.Creatures forced out of their homes.

2.Why was the author called to Muttontown?

A.To rescue a woman.

B.To take care of a woman.

C.To look at a baby owl.

D.To cure a young owl.

3.What made the chick calm down?

百家乐技巧A.A new nest. B.Some food.

C.A recording. D.Its parents.

4。How would the author feel about the outcome of the event?

A。It’s unexpected。 B。It’s beautiful。

C。It’s humorous。 D。It’s discouraging。

Passage 2

A build-it-yourself solar still(蒸馏器) is one of the best ways to obtain drinking water in areas where the liquid is not readily available。Developed by two doctors in the U。S。Department of Agriculture,it’s an excellent water collector。Unfortunately,you must carry the necessary equipment with you,since it’s all but impossible to find natural substitutes。The only components required,though,are a 5'×5' sheet of clear or slightly milky plastic,six feet of plastic tube,and a container—perhaps just a drinking cup—to catch the water。These pieces can be folded into a neat little pack and fastened on your belt。

To construct a working still,use a sharp stick or rock to dig a hole four feet across and three feet deep.Try to make the hole in a damp area to increase the water catcher’s productivity.Place your cup in the deepest part of the hole.Then lay the tube in place so that one end rests all the way in the cup and the rest of the line runs up—and out—the side of the hole.

Next,cover the hole with the plastic sheet,securing the edges of the plastic with dirt and weighting the sheet’s center down with a rock.The plastic should now form a cone(圆锥体) with 45-degree-angled sides.The low point of the sheet must be centered directly over,and no more than three inches above,the cup.

The solar still works by creating a greenhouse under the plastic.Ground water evaporates (蒸发) and collects on the sheet until small drops of water form,run down the material,and fall off into the cup.When the container is full,you can suck the refreshment out through the tube,and won’t have to break down the still every time you need a drink.

1.What do we know about the solar still equipment from the first paragraph?

A。It’s delicate。 B。It’s expensive。

C。It’s complex。 D。It’s portable。

2.What does the underlined phrase “the water catcher” in paragraph 2 refer to?

A.The tube. B.The still.

C.The hole. D.The cup.

百家乐技巧3.What is the last step of constructing a working solar still?

A。Dig a hole of a certain size。

B.Put the cup in place.

百家乐技巧C.Weight the sheet’s center down.

D.Cover the hole with the plastic sheet.

4。When a solar still works,drops of water come into the cup from   。

A.the plastic tube B.outside the hole

C.the open air D.beneath the sheet

Passage 1

百家乐技巧【语篇导读】本文介绍了作者在野生动物园当志愿者时的一次经历。他帮助拯救了一只当时只有两、三周大的猫头鹰。

1。What is unavoidable in the author’s rescue work according to paragraph 1?

A.Efforts made in vain.

B.Getting injured in his work.

C.Feeling uncertain about his future.

D。Creatures forced out of their homes。

答案 A

解析 推理判断题。 从文章第一段的“Trying to help injured,displaced or sick creatures can be heartbreaking;survival is never certain.”可知,试图帮助那些受伤的、流离失所的或生病的动物有时候是令人心碎的,因为无法保证它们一定会幸存下来。有时候,所有的救援都是徒劳的。

2.Why was the author called to Muttontown?

A.To rescue a woman.

B.To take care of a woman.

C.To look at a baby owl.

D.To cure a young owl.

答案 C

解析 细节理解题。从文章第二段的“I got a rescue call from a woman in Muttontown.She had found a young owl on the ground.”可知,作者到Muttontown去是为了拯救一只猫头鹰雏鸟。

3.What made the chick calm down?

A。A new nest。 B。Some food。

百家乐技巧C。A recording。 D。Its parents。

答案 A

解析 细节理解题。从文章第四段的“I put some pine branches into the basket to make this nest safe and comfortable。I placed the chick in the nest,and it quickly calmed down。”可知,作者把一些松树枝放进篮子里,给这只猫头鹰雏鸟做了一个既安全又舒适的鸟巢。有了这个新的鸟巢,这只猫头鹰雏鸟很快就安静下来了。

4。How would the author feel about the outcome of the event?

A.It’s unexpected. B.It’s beautiful.

C.It’s humorous. D.It’s discouraging.

答案 B

解析 推理判断题。从文章最后一段可知,文章中这个故事的结局是美好的。鸟巢里的这只猫头鹰雏鸟看起来健康又活泼。最伟大的一幕是,在鸟巢里陪伴它的还有一顿午餐。

百家乐技巧【长难句分析】I gave the owner as much information as possible and headed home to see what news the night might bring.

我尽可能多地给主人一些信息,然后回家看看晚上可能会有什么消息。考生如果怕自己错过考试报名时间和考试时间的话,可以 免费预约短信提醒,届时会以短信的方式提醒大家报名和考试时间。

本句中的gave和headed是句子的并列谓语,to see...是动词不定式短语作目的状语,what引导的是宾语从句。

Passage 2

【语篇导读】美国农业部的两位博士研制出一种蒸馏器。在水资源短缺的区域,这是一种非常不错的获得饮用水的设备。

1.What do we know about the solar still equipment from the first paragraph?

A.It’s delicate. B.It’s expensive.

C。It’s complex。 D。It’s portable。

答案 D

解析 推理判断题。从文章第一段的“These pieces can be folded into a neat little pack and fastened on your belt.”可知,这种集水器设备携带起来很方便。人们可以把它折叠成一个小包并系在腰带上。

百家乐技巧2.What does the underlined phrase “the water catcher” in paragraph 2 refer to?

A.The tube. B.The still.

C.The hole. D.The cup.

答案 B

解析 词义猜测题。从文章第二段的“To construct a working still。。。”和画线词后的productivity可推断出画线部分指的是the still。

3.What is the last step of constructing a working solar still?

A.Dig a hole of a certain size.

B.Put the cup in place.

C.Weight the sheet’s center down.

D。Cover the hole with the plastic sheet。

答案 C

解析 细节理解题。从文章第三段的“Next,cover the hole with the plastic sheet,securing the edges of the plastic with dirt and weighting the sheet’s center down with a rock.”可知,用塑料布把洞穴覆盖,并把塑料布的边缘用泥土弄牢。最后把一块石头压在塑料布的中心。因此选C项。

4.When a solar still works,drops of water come into the cup from   .

A。the plastic tube B。outside the hole

C.the open air D.beneath the sheet

答案 D

解析 推理判断题。从文章最后一段的“Ground water evaporates and collects on the sheet until small drops of water form,run down the material and fall off into the cup。”可知,这种蒸馏器的工作原理是创造一个温室。地面的水向上蒸发并在塑料布上聚集形成小水滴,然后水滴顺着塑料布流下来落到杯子里。

【长难句分析】When the container is full,you can suck the refreshment out through the tube,and won’t have to break down the still every time you need a drink.

当容器满了的时候,你就可以通过管子把水吸出来,而不必每次喝水的时候都把蒸馏器拆开。

本句是个复合句。when引导的是时间状语从句,and连接的是两个并列句,every time是名词性短语作连词,引导时间状语从句。

环球网校友情提示:以上内容是公共英语频道为您整理的2020年公共英语二级阅读理解试题三,点击下面按钮免费下载更多精品备考资料。

分享到: 编辑:纪文凯

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-环球网校官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部
澳门百家乐玩法 澳门国际百家乐 安徽快3 澳门百家乐游戏 澳门现场百家乐 澳门代理百家乐 百家乐网址 澳门百家乐网站官网 江苏快3 江苏快3